Servicii Web

Servicii Web Complete

Successul nu e accidental...

Principalul nostru obiectiv al firmei consta in crearea si aducerea unui site atractiv si inovator cu o prezenta online maximizata prin servicii web complete.

img
Impactul Vizual

Site-ul Web Oglinda firmei

In piata de afaceri de astazi site-ul tau web este o reprezentare a cine sunteti si ce faceti.

img
dezvoltare firma

Organizare Afacere si Clienti noi

Dezoltarea prezentei online ajuta afacerea ta sa identifice noi clienti si serviciile prestate.

img
multiple cai de comunicare

Contact permanent cu partenerii tai

Avantajul prezentei afaceri in mediul online este multitudinea de canale de comunicare si legatura cu clientii tai.

SOLUTII WEB EXCLUSIVE

Servicii Web Design Conexe & SEO

img
Avem Idei

Personalizate

Cresterea firmei client pe toate segmentele:vanzari produse, apelare la servicii prestate, etc

img
Viziune pe termen lung

Oferim solutii experimentate

Avantajul serviciilor noastre e ca vei beneficia mult timp de ele, fie ca e Web Design sau SEO

img
Prezenta Online

Analiza pe nisa

Analiza in cel mai mic segment al proiectului solicitat

Solicita Proiect Personalizat

Creare Site Prezentare-Magazin Online

Firma noastra de web design este cu siguranta o destinatie pentru rezolvarea tuturor nevoilor și cerintelor legate de proiectarea si dezvoltarea site-ului. Ca o companie cu experienta in servicii Web Design & SEO din Romania, oferim servicii creatoare si personalizate de web design si solutii pentru companiile mari, mijlocii si mici din intreaga lume. Indiferent daca este vorba de creare site de prezentare, magazin online, logo-uri de afaceri la un site web , firma noastra poate duce pana la capat proiectul solicitat cu succes.

Detalii aici Solicita Apel!

Optimizare Site

Ce este Optimizare site

SEO este procesul de editare si de creare a continutului site-ului si a codului care se claseaza bine pe motoarele de cautare precum Google, Bing si Yahoo. In primul rand, site-ul tau trebuie codificat, astfel incat motoarele de cautare sa il gaseasca si sa-l acceseze cu crawlere. Site-ul tau trebuie, de asemenea, sa fie rapid, sigur si mobil prietenos. In al doilea rand, aveti nevoie de pagina web dupa pagina web (site propriu) cu continut unic, remarcabil si optimizat. In al treilea rand, trebuie sa obtineti citari, legaturi si referinte de la alte site-uri relevante si autoritare.

Solicita Apel! Detalii aici

Promovare Site

O buna promovare a site-ului detine cheia succesului oricarei afaceri. AlexaMedia Solutions se concentreaza pe serviciile companiei si, de asemenea, pastrează imaginea vie pentru consumatori. Pentru a atinge obiectivele de mai sus, firma noastra foloseste instrumente de promovare conventionale si motoare de cautare.
Campanii Link Building
Prin construirea de link-uri, pachetele noastre ajuta la credibilitatea site-ului tau.Prin aceasta, noi crestem legăturile de calitate ale site-ului tau, care te vor ajuta mult in stabilirea credibilitătii serviciilor tale, site-ului tau, prezente online.

Detalii aici Solicita Apel!