Mentenanta Site

MENTENANTA SITE

Asigurarea disponibilității și performanței site-ului prin servicii de mentenanță profesionale

Serviciile de mentenanță profesionale pot include:

  • Verificarea și rezolvarea erorilor: Identificarea și corectarea problemelor tehnice care pot afecta disponibilitatea sau performanța site-ului, cum ar fi erorile de cod, problemele de server sau problemele de securitate.
  • Actualizarea software-ului: Instalarea și configurarea actualizărilor pentru a asigura compatibilitatea cu cele mai recente standarde web și a îmbunătăți securitatea site-ului.
  • Optimizarea vitezei de încărcare a paginii: Utilizarea de metode precum comprimarea imaginilor, minificarea codului și utilizarea unui sistem de cache pentru a îmbunătăți viteza de încărcare a paginii și pentru a reduce bounce rate-ul.
  • Asigurarea compatibilității cu browser-ele și dispozitivele mobile: Verificarea și testarea site-ului pe diferite browsere și dispozitive pentru a se asigura că acesta este afișat corect și funcționează optim pe toate platformele.

Doresti
un proiect?

SOLICITA MENTENANTA SITE

Plan de mentenanta / administrare

Acestea sunt doar câteva exemple de activități care pot fi incluse într-un plan de mentenanță lunară pentru un site web. Planul de mentenanță poate varia în funcție de nevoile specifice ale site-ului și de nivelul de complexitate al acestuia.

Exista multe elemente pentru a face acest lucru, dar principalul fapt este sa va asigurati ca este actualizat si nu doar in tehnologia pe care a fost construit site-ul, continutul trebuie să fie recent.Orice site web trebuie sa fie intretinut pentru a functiona eficient si pentru a oferi o experienta excelenta a utilizatorului. Oferim servicii de intretinere web pentru site-uri noi si existente!

Regulat, pentru a-l pastra in siguranta, relevant si functionand bine.

Sarcini de intretinere regulate pentru a pastra un site web sigur, actualizat si functionand optim.

Actualizarea software-ului, backup-uri, masuri de securitate, continut si rezolvarea erorilor.

Nu este recomandat. Sunt multe parti care ar putea intra in conflict: module, platforma, fisiere, etc., existand posibilitatea ca site-ul sa va fie compromis. Trebuie sa aveti cunostinte tehnice sau puteti angaja un profesionist sa o faca pentru dvs.