Redesign Site – motive bine definite

Primele impresii sunt atât de importante pentru cumpărătorii online care vizitează site-ul dvs. Web. Studiile au arătat că este nevoie de un utilizator de aproximativ 50 de milisecunde (0,05 secunde) pentru a forma o opinie despre un site web. Prezența și site-ul dvs. online sunt o reflectare a afacerii dvs. în general. Ce mesaj doriți să prezentați clienților potențiali?

Un site web învechit ar putea duce la pierderea veniturilor pentru firma si afacerea dvs., deoarece trimite un mesaj greșit. Iată trei modalități prin care actualizarea site-ului dvs. web poate aduce beneficii afacerii dvs.
A cladi increderea

Când vine vorba de cumpărăturile online, majoritatea oamenilor cumpără doar de la o firma sau companii în care au încredere. Dacă un client are un sentiment preconceput de neîncredere, atunci cel mai probabil nu va cumpăra nimic de pe site-ul respectiv. Dar, ce cauzează neîncrederea? Iată câteva exemple de elemente care pot provoca neîncredere:

  • Formate ocupate greu de urmărit
  • Viteze de încărcare lentă
  • Număr exagerat de reclame
  • Elemente greu de citit
  • Lipsă de conținut
  • Informații învechite
  • Lipsa site-ului web mobil

Când căutați să construiți încrederea clienților, nu uitați să vă concentrați asupra lucrurilor care contează în prezent pentru clienți, cum ar fi timpul de încărcare rapidă și ușurința de a găsi produse și informații. Te-ai găsit vreodată blocat așteptând încărcarea unui site? Este frustrant! Studiile arată că 47% dintre consumatori așteaptă ca o pagină Web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin. Wow, 2 secunde sau mai puțin! E o scurtă perioadă de timp care face o mare diferență.

Te-ai dus vreodata la un site care cauta un anumit produs? Ați utilizat bara de căutare de pe site-ul respectiv sau ați navigat prin pagini de categorii pentru ao găsi? Clienții dvs. folosesc ambele metode, astfel încât să nu optimizați pentru unul și complet să uitați de celălalt. Dacă cineva se confruntă cu dificultăți în navigarea pe site-ul dvs. web pentru a găsi ceea ce caută, atunci sunt șanse să nu ajungă la checkout. Doar actualizarea procesului de navigare și de checkout se poate dovedi benefică pentru creșterea traficului și a veniturilor.
Îmbunătățiți clasările

Un site web depășit, care nu a fost actualizat recent, poate avea o reflectare negativă asupra clasamentului motorului de căutare. Google are mai mult de 200 de factori pe care îi folosesc pentru a determina clasamentul de căutare, iar acestea sunt în continuă schimbare, motiv pentru care este important să acordăm atenție strategiei dvs. de SEO. Dacă începeți să vedeți o scădere a conversiilor și a clasamentelor, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă reîntoarce în sus.

Deci, cum afectează site-ul actualizat clasamentele? Un nou conținut spune Google că site-ul dvs. este foarte viu și are ceva de oferit. Când Google vede un site web viu și valoros, acesta tind să îl indexeze mai frecvent. Acest conținut nou ține de asemenea publicul dvs. informat și implicat, creând loialitate și returnând traficul.
Stimulează creșterea globală

Crearea încrederii clienților și îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare reprezintă doar începutul creșterii prezenței dvs. online. Potențialul de creștere al afacerii dvs. online este limitat de capacitățile site-ului dvs. și de prietenia cu utilizatorul. Experiența utilizatorului este imensă! Astăzi, peste 40% din tranzacțiile online sunt efectuate pe un dispozitiv mobil și se așteaptă ca această tendință să continue să crească.

Dacă clienții nu vă pot naviga sau utiliza site-ul dvs. mobil, atunci vor ieși și vor alege unul dintre concurenții dvs. pentru a face cumpărături. Mai mult de 52% dintre oameni spun că nu este probabil ca aceștia să se reangajeze într-un site web mobil rău. Actualizarea site-ului dvs. mobil va avea un efect deosebit asupra veniturilor și loialității clienților. Dacă nu sunteți sigur de site-ul dvs. mobil actual sau aveți nevoie de ajutor pentru formularea unui plan de actualizare, contactați un profesionist care vă poate ajuta.
Ce ar trebui să faceți în continuare?

Tendințele de cumpărături online se schimbă la fel de rapid ca tendințele sociale care vin și se duc. Ținând cont de aceste tendințe, arată că firma dvs. are grijă să rămână relevante și să rămână în continuare pentru anii următori. Nu sunteți sigur cum să țineți pasul cu tendințele actuale sau care sunt chiar aceste tendințe? Avem firma de redesign site și marketing care vă poate ajuta!