Optimizare SEO, de nu merge?

Când vorbesc cu potențialii clienți, “De ce nu este merge a mea Optimizare SEO?” Este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim. Indiferent dacă au făcut-o singură sau au angajat-o pe cineva, clasamentele nu se ridică și traficul este stagnat. Optimizarea SEO este complexă și mereu în schimbare, dar există mai multe motive pentru care eforturile dvs. de SEO nu se rambursează.
Nu ați dat suficient timp

Oamenii sunt nerăbdători. Acestea cheltuiesc sute și, uneori, mii de dolari pe companii din afara SEO și nu văd rezultatele pe care le au nevoie. SEO nu este genul de lucru care se va întâmpla peste noapte. Atunci când se fac modificări pentru SEO pe site, este nevoie de timp pentru ca Google să le vadă și să facă actualizări clasificate.

Nu există timp real în care să se întâmple acest lucru. Dacă aveți noroc, atunci Google poate face schimbări în câteva zile, dar poate dura săptămâni sau chiar luni pentru ca schimbările să aibă un efect real. Întotdeauna vă sugerez să așteptați șase luni înainte de a lua orice decizie privind dacă SEO este sau nu eficientă. Veți vedea că clasamentele se schimbă și traficul se îmbunătățește de la o lună la alta, dar rareori este o schimbare drastică. Trebuie să vedeți modificările ca parte a imaginii mari.
Firma dvs. de SEO nu este foarte bună

Ele sunt peste tot de la freelancers, escroci, agenții și oameni care vă promite prima pagină rezultate în prima săptămână. Ele vă trimit e-mailuri generice care vă spun cât de oribil este site-ul dvs. și cum vă pot crește traficul. Am avut mulți clienți care erau îngrijorați de pornirea SEO pentru că au fost arși în trecut. Ei au plătit toți acești bani fară rezultat.

Nu este vorba numai de escrocii care vă pot costa clasarea și traficul. Optimizarea SEO este în continuă schimbare și există multe programe terțe părți care fac munca mai ușoară, dar persoanele care desfășoară activități independente pot să nu aibă acces la ele. Dacă firma dvs. SEO nu este familiarizată cu modificările de la Google sau poate să urmărească modificările site-ului dvs. și ale cuvintelor cheie, SEO va suferi. Specialiștii în SEO trebuie să știe tot ce se întâmplă în industrie de la RankBrain, AI Google, la presupusele modificări ale algoritmului.
Nu sunt suficiente date și analize

Poate mai mult decât orice alt serviciu de marketing digital, SEO depinde și prosperă pe date și analize. Examinați site-ul dvs. pentru probleme comune SEO, înțelegerea de unde vine traficul dvs. existent și paginile pe care oamenii le vizitează sunt vitale pentru crearea unui plan de SEO. Trebuie să înțelegeți concurenții dvs. și modul în care eforturile lor SEO influențează a ta. De asemenea, comparați clasamentele acestora în anumite cuvinte cheie pe site-ul dvs.

Google Analytics este incredibil de complex, dar este de asemenea neprețuit. Vă ajută să înțelegeți fiecare aspect al călătoriei clientului de pe site-ul dvs. și să descoperiți problemele ascunse. Aplicațiile care urmăresc modificarea rangului vă pot ajuta să înțelegeți dacă concurenții și-au început propriile eforturi SEO. Luând toate aceste date împreună, puteți crea o strategie de marketing menită să maximizeze îmbunătățirea potențialului dvs. de rang, a creșterilor de trafic și a conversiilor.

SEO devine un rău pentru că nu este usor și mulți oameni au fost păcăliți de escrocii lipsiți de scrupule sau de cei fără experiență care le cer puțin, dar oferă și ei puțin in proiect, desigur. Dacă credeti că eforturile SEO nu ajung la ceea ce doriți, atunci alegeți o firma cu experiență și care a ajutat zeci de afaceri să crească și să prospere.