Intrebari Frecvente

Raspunsuri la serviciile noastre

Ne angajam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare client si sa lucram cu dvs. pentru a intelege nevoile si obiectivele dvs. pentru a le transforma in rezultate concrete.

Creare Site Prezentare
Creare Magazin Online
Promovare Site
Optimizare Site SEO
Mentenanta Site
Administarare Google & Facebook Ads
Generale
Va oferim Suport
Creare Site Prezentare

Creare Site Prezentare

R: Platforme precum Wix, Squarespace, Weebly sau WordPress sunt ideale pentru crearea unui site de prezentare, deoarece sunt usor de utilizat si ofera o varietate de teme si instrumente pentru personalizare.

R: Un domeniu este adresa web unica a site-ului dvs., de exemplu “www.example.com“. Puteti achizitiona un domeniu prin intermediul unui registrar de domenii. (oferim suport gratuit).

R: In functie de platforma pe care ati ales-o, puteti adauga continut prin intermediul unui editor de pagini web sau prin intermediul unui panou de administrare. De acest aspect se pot ocupa copywriteri nostri.

R: Da, puteti integra un magazin online cu site-ul dvs. de prezentare, in functie de platforma pe care ati ales-o. Anumite platforme, precum Wordpress sau Shopify, ofera instrumente si module pentru crearea unui magazin online. Ne puteti solicita si dupa realizarea site-ului de prezentare.

R: R: Poate varia in functie de complexitatea site-ului de prezentare. De obicei, de la 7 zile pana la 30 zile lucratoare.

Creare Magazin Online

Creare Magazin Online

R: Putem crea un magazin online folosind platforme de comerț electronic precum Shopify, WooCommerce, Prestashop sau Magento, sau prin dezvoltarea unei aplicații personalizate. Folosim numi elemente cu licenta!

R: Costurile pot varia în funcție de platforma sau aplicația alesă, dar și de necesitățile personale, cum ar fi design-ul și funcționalitățile. Costurile pot fi discutate direct cu solicitantul de proiect.

R: Trebuie să aveți un plan clar pentru livrarea produselor către clienți, incluzând costurile de transport, opțiunile de livrare și termenele de livrare. (pe acest aspect va oferim suport gratuit).

R: Putem optimiza magazinul dvs. online pentru motoarele de căutare prin utilizarea unui design responsiv, adăugarea unui conținut relevant și utilizarea cuvintelor cheie potrivite. De asemenea, putem realiza link-uri interne și externe și să participați la campanii de publicitate online.

R: Poate varia in functie de complexitatea magazinului. De obicei, de la 10 zile pana la 30 zile lucratoare.

Promovare Site

Promovare Site

R: Putem promova site-ul prin mai multe metode, inclusiv optimizare pentru motoare de căutare (SEO), publicitate online (cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads), marketing prin conținut, marketing prin influenceri, reclame prin e-mail și social media marketing.

R: SEO (Search Engine Optimization) este procesul de optimizare a site-ului dvs. pentru a vă îmbunătăți poziția în rezultatele căutării organice ale motoarelor de căutare precum Google. Acest lucru poate fi realizat prin optimizarea conținutului, adăugarea cuvintelor cheie relevante, crearea de link-uri interne și externe și îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului.

R: Marketing-ul prin conținut se bazează pe crearea și distribuirea de conținut relevant și valoros pentru a atrage și menține audiența. Acest conținut poate fi sub formă de bloguri, infografice, videoclipuri sau alte formate multimedia.

R: Social media marketing este procesul de promovare a site-ului prin intermediul platformelor de social media precum Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn. Acest lucru poate fi realizat prin crearea de postări, campanii publicitare plătite sau prin colaborarea cu influenceri nostri.

Optimizare Site SEO

Optimizare Site SEO

R: Optimizarea site-ului (sau SEO) este procesul de îmbunătățire a aspectelor tehnice și de conținut ale site-ului pentru a îmbunătăți poziția sa în rezultatele căutării organice ale motoarelor de căutare. Este importantă deoarece poate ajuta la creșterea vizibilității site-ului, la atragerea traficului către site și, în final, la creșterea conversiilor.

R: URL (Uniform Resource Locator) este adresa unei pagini web și este utilizată pentru a accesa acea pagină în browser.

R: Meta tag-ul “description” este o etichetă HTML care furnizează o descriere succintă a conținutului unei pagini web. Această descriere apare în rezultatele căutării și poate ajuta la îmbunătățirea clicabilității site-ului.

R: Cuvintele cheie sunt cuvinte sau fraze relevante pentru conținutul unei pagini web. Ele sunt importante pentru optimizarea site-ului deoarece ajută motoarele de căutare să înțeleagă subiectul și conținutul unei pagini, ceea ce poate îmbunătăți poziția acesteia în rezultatele căutării.

R: Un link intern este un link de la o pagină web către altă pagină din același site. Este important pentru optimizarea site-ului deoarece ajută la menținerea utilizatorilor pe site și poate îmbunătăți experiența acestora, precum și la transmiterea valorii de autoritate între pagini.

Mentenanta Site

Mentenanta Site Lunara

Un serviciu de mentenanta site lunara reprezinta suport tehnic si actualizare regulata a unui site web, care poate include verificarea securitatii, a functionalitatii si a performantei site-ului, actualizarea software-ului si plugin-urilor, rezolvarea problemelor tehnice si optimizarea continutului.

Un serviciu de mentenanta site lunara asigura functionarea optima a site-ului si poate preveni problemele tehnice si de securitate, precum si pastrarea acestuia actualizat si optimizat pentru performanta.

Tipurile de servicii incluse in mentenanta site lunara pot varia in functie de pachetul ales, dar pot include verificarea securitatii, actualizarea software-ului si plugin-urilor, rezolvarea problemelor tehnice, optimizarea performantei si actualizarea continutului.

Costul unui serviciu de mentenanta site lunara poate varia in functie de complexitatea site-ului, pachetul ales si furnizorul serviciului. In general, preturile pot incepe de la cateva zeci de lei pe luna si pot creste in functie de necesitatile si cerintele site-ului. Pentru asta ne puteti contacta.

Administarare Google & Facebook Ads

Administrare Campanii Google si Facebook Ads

Un serviciu de administrare a campaniilor de publicitate pe Google Ads si Facebook Ads este un pachet de servicii oferit de experti in marketing digital, care se ocupa de crearea, implementarea si monitorizarea campaniilor de publicitate pe platformele Google Ads si Facebook Ads.

Un serviciu de administrare a campaniilor de publicitate pe Google Ads si Facebook Ads poate ajuta la crearea si implementarea unei strategii de marketing eficiente si la maximizarea returnului investitiei prin optimizarea continua a campaniilor de publicitate.

Tipurile de servicii incluse in administrarea campaniilor de publicitate pe Google Ads si Facebook Ads pot include crearea si implementarea campaniilor, optimizarea continua a acestora, monitorizarea performantei si raportare, analiza si testare pentru a maximiza rezultatele.

Costul unui serviciu de administrare a campaniilor de publicitate pe Google Ads si Facebook Ads poate varia in functie de dimensiunea si complexitatea campaniilor. In general, preturile pot incepe de la cateva sute de lei pe luna si pot creste in functie de necesitatile si cerintele campaniei. Pentru acest serviciu ne puteti contacta: 0769413447

Generale

Technical issues

Oferta noastra de servicii de web design si marketing online include crearea si dezvoltarea de site-uri web, optimizare SEO, campanii publicitare online, social media marketing si email marketing.

Prin colaborarea cu noi, veti beneficoperi urmatoarele avantaje: expertiza noastra in web design si marketing online, o echipa dedicata si profesionista, un proces de lucru eficient si un suport continuu. De asemenea, vom lucra cu dvs. pentru a intelege nevoile si obiectivele dvs. si vom oferi solutii personalizate pentru a va ajuta sa atingeti aceste obiective.

Procesul nostru de lucru include urmatoarele etape: intelegerea nevoilor si obiectivelor dvs., definirea scopurilor si a planului de actiune, crearea de concepte si modele, dezvoltarea si implementarea solutiei, testarea si lansarea site-ului, precum si optimizarea si mentenanta continua.

Ne angajam sa oferim servicii de cea mai buna calitate si sa respectam standardele industriei. De asemenea, oferim garantii privind satisfactia clientului si vom lucra cu dvs. pana cand veti fi complet multumit de rezultat.

Serviciile noastre de web design si marketing online sunt potrivite pentru orice tip de business, inclusiv afaceri mici si mijlocii, start-up-uri si companii mari. Scopul nostru este de a ajuta orice business sa-si atinga obiectivele online prin intermediul unui design web de calitate si a unei strategii de marketing eficiente.