Esti gata?

Pasii urmati...

Creare Site
Optimizare
Promovare

Web Design = Solutii Multiple

Provoaca-te, nu astepta sa fii provocat!

Vizibilitate Maxima, creare site-uri de inalta calitate care convertesc

AlexaMedia Solutions este o agentie care ajuta companiile sa inteleaga marketingul digital si sa realizeze oportunitatile online in cadrul industriei ce activeaza.Firma creata pe o etica puternica in afaceri si condusa de oameni cu multi ani de practica si experienta in toate domeniile de marketing digital, inclusiv, SEO, Content Marketing, Link Building, Google Penalty Recovery, Social Media, PPC, Digital PR, Website Design și multe altele.

Folosim strategia digitala gandita in perspectiva actualizata pentru a conecta oamenii care se bucura de serviciile sau produsele clientului si de a le introduce pe site-ul online.

Ca agentie digitala cu servicii complete, ne asiguram ca site-urile clientilor nostri sunt proiectate si dezvoltate tinand cont de gradul lor de utilizare, accesibilitate si indexabilitate, fiind una dintre sarcinile noastre principale.

Servicii moderne si receptive

Solutii Web de inalta calitate

Daca detii o afacere, ai obiective ambitioase de crestere si esti in cautarea unui partener minunat care sa va ajute sa va imbunatatesti masurabil performanta de marketing si sa obtii mai multi potentiali clienti si vanzări de pe internet, ai ajuns la locul potrivit.

Construim site-uri excelente care ofera instrumente usor de utilizat, executie de proiectare de inalta calitate si principii de utilizare dovedite. Noi credem in procesul nostru si putem garanta ca compania ta va vedea rezultate pozitive din activitatea noastra si sprijinul permanent. Clientii nostri cuprind o gama larga de tipuri de activitati: non-profit, asociatii, start-up-uri, servicii profesionale, firma mici si mijlocii.

Contact Rapid
HTML5 90%
PHP 80%
Marketing 85%
SEO 85%