Creare unui site: cost, DIY, SEO

Aveți nevoie de un site web si SEO, dar nu știți de unde să începeți?Ei bine, există o mulțime de modalități de a incepe proiectul.

Unii proprietari de afaceri dau inapoi atunci când vine vorba de site-ul lor. Ei consideră că serviciul lor nu are nevoie de un site uimitor sau că o prezență online nu prea ajută atât de mult.

Dar hai să dezvoltam ideea de creare site optim – luăm toate deciziile cu privire la ce mărci cumpărăm și la ce magazine vizităm pe baza aspectului site-urilor lor. Un site bun vă face să arătați profesional și legitim.

Cât costă un site web?

Cauți pe Google. Răspunsul? Depinde.

Dar aici este sfatul nostru: Tu ar trebui să stii întotdeauna bugetul dispus pentru un site web. Designul este o industrie în care obțineți ceea ce plătiți, astfel încât chiar și un buget modest rezervat site-ului dvs. web ar trebui să fie o prioritate ridicată. (Aproximativ aproximativ ~ 500 euro pentru a începe).

Trebuie să știti întotdeauna să bugetați pentru un site web.

Vă recomandăm să angajați un firma pentru creare site dacă vă puteți permite. Un bun designer vă va evalua nevoile și va oferi o soluție care să le satisfacă, considerând totodată lucruri precum optimizarea conversiilor și experiența utilizatorului.

Cea mai bună modalitate de a aborda un site web pentru afacerea dvs. este să determinați mai întâi ce veți avea nevoie de site. Care sunt obiectivele tale?

Dacă sunteți în căutarea în primul rând a unui site web pentru a oferi clienților dvs. o modalitate de a obține prețurile, meniul, orele de birou, instrucțiuni la biroul dvs. sau alte informații de bază, atunci efortul și costurile vor fi mai mici.

Pentru a afla unde vă potriviți, luați în considerare acești factori:

Domeniul de aplicare al site-ului:
Trebuie doar să îi spuneți clienților dvs. orele, prețurile și să le dați instrucțiuni pentru a ajunge la dvs.?
Aveți nevoie de o modalitate prin care clienții să intre în contact cu dvs.?
Aveți nevoie să vindeți plăți online pe ceva / proces?
Site-ul dvs. web solicită utilizatorilor să se conecteze și să creeze un cont?

Rata de proiectant și dezvoltator (sau agenție) pe care îl angajați. În zona Romania, mulți designeri independenți merg pentru taxa pe oră, firmele oferă tarife fixe, ceea ce ar fi cel mai recomandat. Prețurile cresc rapid odată ce se adaugă mai multă dezvoltare. Fie că o puteți face singur. Dacă aveți un pic de abilitate tehnică și site-ul dvs. nu are nevoie de prea multe caracteristici complicate, puteți construi probabil un site pe cont propriu. Cât de repede aveți nevoie ca site-ul să fie finalizat. Un designer sau dezvoltator are nevoie de cel puțin 3 săptămâni pentru un site de 3-7 pagini. Cât de mult va fi nevoie de copiere și scriere de conținut. S-ar putea părea ușor să scrieți singur site-ul, dar scriitorii cu experiență în copiere și conținut vă pot ajuta să vă optimizați site-ul pentru conversii, precum și SEO.

Obținerea recunoașterii de către Google poate părea mai dificilă decât urcarea pe Muntele Kilimanjaro, dar fiind un rezultat de top de căutare, poziția dvs. poate fi poziționată deasupra restului (lideral).

SEO are o reputație proastă cand se face spam, dar motoarele de căutare devin mai inteligente. Dacă doriți să apară în rezultatele căutării, trebuie să creați un conținut autentic și util, care să primească atenție. Tactica pălăriilor negre (cum ar fi plățile pentru link-uri) sunt pedepsite de Google.

Vă întrebați cum puteți profita de căutare?

Creați conținut convingător, informativ Nu este suficient să aveți câteva cuvinte pe site-ul dvs. Conținutul dvs. trebuie să fie convingător, informativ și strategic. Gândiți-vă la acest lucru: Dacă vindeți căzi  și creați un post pe blog cu privire la alegerea bromului sau a clorului ca tratament chimic, veți atrage atenția cumpărătorilor de tuburi fierbinți, care, la rândul lor, ar putea cumpăra de la dvs. Publicul dvs. ar putea căuta “bromul și clorul” și va fi condus la site-ul dvs. Furnizarea unor resurse mari ar putea însemna angajarea unui scriitor sau contractarea unui freelancer.
Încercați și atrageți oamenii să se conecteze la site-ul dvs. Dacă oamenii fac legătura cu site-ul dvs., veți obține trafic, dar veți obține și valoarea SEO. Cu cât este mai mare valoarea site-ului care se leagă de tine, cu atât mai multă putere are.

Optimizarea vitezei de incărcare site

Aveți un site web rapid, bine conceput, profesional SEO este un alt motiv pentru care aveți nevoie de un site web rapid și profesional. Cu cat este mai rapid site-ul dvs., cu atat Google va place mai mult. Este puțin probabil ca site-ul cu aspect spam, care nu este bine să fie preferat de orice motor de căutare.
Cunoașteți Google, cunoașteți cele mai bune practici și recomandări de calitate ale webmasterilor Google. Dacă doriți să obțineți cel mai mare trafic posibil din cel mai mare motor de căutare din Romania, este important să știți ce va funcționa bine și este considerat o practică acceptabilă. Ignoranța nu este o scuză cu Google.Dacă aveti timp documentați-va in domeniul SEO, daca nu lasați o firma SEO să facă totul.
Documentația vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează motoarele de căutare, de ce este necesar un motor de căutare pentru motoarele de căutare (SEM) și cum să realizați cercetarea cu cuvinte cheie.