creare magazin online

Creare Magazin Online

Web Design & proiectare magazin virtual

In ultimele timp, circa 85% dintre consumatorii din Romania au cumpărat ceva online, iar rata pe care oamenii o cumpara online a continuat sa creasca astronomic in ultimii ani, fara nici un semn de incetinire. Din acest motiv, crearea unui site web, de optimizare a magazinului online nu a fost niciodata mai importanta. O varietate de platforme exista pentru acest lucru, inclusiv WordPress si Shopify, ambele adaptate pentru a maximiza angajamentul vizitatorilor si, de asemenea, pentru a fi usor gestionate de catre tine. Dupa ce ati lansat magazinul online, ne-am specializat si intr-o gama de marketing online pentru a maximiza vizibilitatea, inclusiv SEO si PPC.
Indiferent daca esti un magazin de vanzare camasi barbati sau rochii necesita o solutie completa de comert electronic, avem instrumentele de dezvoltare si expertiza pentru a incorpora experienta ideala de cumparaturi in site-ul tau.Folosim CMS diferite, cum ar fi WordPress, Open Cart, PrestaShop.
Cu aceste platforme, vei reusi sa gestionezi singur toate aspectele site-ului magazin online, nu aveti nevoie de abilitati de programare de partea ta pentru a actualiza si administra magazinul virtual.

img
Pret Magazin Online

Suna acum!

img
Vrei sa discutam?

Suntem Online