Creare Site

Creare Site

Servicii Premium

Angajarea unui dezvoltator web sau a unei agentii web pentru a crea un site personalizat poate fi o optiune buna pentru oameni care au nevoie de un site cu caracteristici specifice sau design unic. In general, angajarea unui dezvoltator web sau a unei agentii web pentru a crea un site personalizat poate fi o optiune buna pentru afaceri sau organizatii care au nevoie de un site cu caracteristici specifice sau un design unic.

View Detail
Creare Magazin Online

Creare Magazin Online

Servicii Premium

O varietate de platforme exista pentru acest lucru, inclusiv WordPress si Shopify, ambele adaptate pentru a maximiza angajamentul vizitatorilor si, de asemenea, pentru a fi usor gestionate de catre tine. Folosim CMS diferite, cum ar fi WordPress, Open Cart, PrestaShop.

View Detail
Optimizare Site

Optimizare Site

Servicii Premium

Optimizarea site-ului web este esentiala pentru a-l face mai usor de gasit si de utilizat pentru vizitatori si pentru a-l face mai relevant pentru motoarele de cautare. Drumul de optimizare continua sa se transforme in evolutia tehnologiilor si in schimbarea industriilor. Vom asigura ca prezența ta online se adapteaza la aceste modificari, astfel incat afacerea ta sa ramana pe drumul cel bun si actual in segmentul optimizarii site SEO.

View Detail
Promovare Site

Promovare Site

Servicii Premium

Serviciile noastre de promovare site online atrage in mod particular clientii potentiali si vizeaza piata online, marcand vanzarile si sporind valoarea de viata a clientilor tai. Analizeaza-ti nevoile: sa dezvolte un plan de actiune bazat pe cercetarea de cea mai buna calitate.

View Detail
Mentenanta Site

Mentenanta Site

Servicii Premium

Mentenanta site se refera la procesul de gestionare si intretinere a unui site web, care include activitati precum actualizarea continutului, asigurarea securitatii, rezolvarea problemelor tehnice, monitorizarea performantei si optimizarea site-ului pentru cautare. Scopul administrarii de website este de a mentine site-ul web functionand in mod optim si de a oferi o experienta pozitiva utilizatorilor.

View Detail