cat costa un site

Cât costă un site web?” Dacă vă gândiți să începeți un site sau un blog WordPress, una dintre primele întrebări pe care le veți întreba probabil este: costul.Este o întrebare importantă și depinde într-adevăr de obiectivele pe care le aveți. La urma urmei, un site web pentru o afacere mică va avea obiective și constrângeri bugetare foarte diferite decât site-uri precum Facebook.

Indiferent de dimensiunea și dimensiunea site-ului dvs., planificarea bugetului și cercetarea opțiunilor de produse și servicii de la începutul procesului vă pot economisi o tona de bani mai târziu pe drum.

Dacă doriți să angajați un designer, un dezvoltator sau o agenție web, pentru a face munca pentru dvs., prețul poate deveni destul de abrupt. Deși nu este nimic în neregulă cu asta, aveți și alte opțiuni. Deoarece WordPress este gratuit, software-ul open source, vă puteți construi propriul site web eficient din punct de vedere al costurilor, dacă nu vă deranjează puțină muncă.

Deci, cât de mult costă crearea unui costum de pagină pentru WordPress dacă mergeți pe ruta DIY? Totul depinde de modul în care alegeți produsele și serviciile de care veți avea nevoie pentru a crea un site eficient. În acest post, vom analiza costurile pe care le puteți aștepta ca DIYer și vă va ajuta să alegeți bine informat pentru a obține cel mai bun bang pentru banul dvs.
 Cât de mult costă un nume de domeniu pentru un site web?

Primul lucru de care veți avea nevoie (dacă nu îl aveți deja) este un nume de domeniu. Numele domeniului dvs. este URL-ul (cum ar fi „siteultau.com”) pe care oamenii îl vor introduce pentru a găsi site-ul dvs. Web.

Există două resurse gratuite pe care le puteți utiliza atunci când alegeți numele de domeniu. Firmele de specialitate vă permite să căutați nume pentru a vedea dacă există un domeniu de potrivire și conturi sociale. De exemplu, dacă verificați serviciul creare-site, ați vedea că avem .eu, Twitter, Facebook și alte câteva conturi pentru acest nume.

Creare Site-ului propriu-zis

Toată lumea vrea un site frumos și, din fericire, WordPress are mii de teme excelente disponibile la prețuri rezonabile. Din moment ce faci singur lucrurile, probabil că vei dori să alegi o temă WordPress pre-făcută pentru design-ul site-ului tău. Atunci când alegeți o temă, trebuie să vă gândiți la modul în care doriți să vă reprezentați pe cont propriu sau pe brandul dvs. online.

Pe măsură ce căutați pe web, veți găsi atât teme WordPress gratuite, cât și premium. O mulțime va depinde de tipul de aspect doriți pentru site-ul dvs. WordPress. Subiectele bune nu vor include prea multe funcționalități, dacă există, direct în cadrul temei, astfel încât să fie atenți la orice temă care oferă pachete uriașe de caracteristici sunete reci.

O temă cu o mulțime de caracteristici ar putea părea o mare afacere, dar de cele mai multe ori veți fi mai bine deservite de o temă simplă care funcționează bine cu pluginurile populare. Iată câteva exemple de unde puteți merge pentru a obține teme WordPress și ce vă puteți aștepta în ceea ce privește prețurile.

Puteți obține câteva teme gratuite proiectate prin intermediul directorului tematic WordPress.

Pentru codul de cea mai bună calitate și optimizarea optimizării căutării, puteți alege teme-cadru cum ar fi Core Hybrid sau Genesis. Cadrele încep de la $ 59 – $ 87. Apoi, fie veți avea nevoie de aptitudini bune de proiectare / dezvoltator pentru a personaliza aspectul, pentru a achiziționa o temă pentru copil, fie pentru a achiziționa un pachet care vă va aduce toate proiectele suplimentare care merg cu cadrul.
Cât costă un membru al temei pentru un site?

Pentru o varietate mai mare de modele, puteți alege membrii temelor. DevPress oferă o participare de 69 $ pe an pentru accesarea a 14 teme. Array oferă un membru de 249 dolari pe viață pentru a avea acces la 16 teme WordPress. Theme Foundry oferă o participare de 79 USD pe an pentru accesarea a 12 teme. WooThemes oferă o participare de 399 $ pe an pentru accesul la 55 de teme. În timp ce valoarea dolarului iese în evidență în acest grup, alegerea într-adevăr se reduce la temele care vă plac cele mai mult.

Puteți alege, de asemenea, să angajeze un dezvoltator WordPress pentru a personaliza o temă WordPress pentru tine. Una dintre cele mai bune modalități de a găsi un dezvoltator WordPress de calitate este să întrebați în jur. Cei mai buni dezvoltatori își fac afacerea prin intermediul recomandărilor și nu se concentrează mult pe site-urile de freelancer sau pe căutarea organică.

Acestea fiind spuse, există cel puțin un director care merită menționat; directorul WordPress People pe postare Postare. În afară de a întreba și a verifica directorul de persoane, poate doriți să încercați Twitter. O mulțime de dezvoltatori excelenți WordPress lucrează de la distanță și se află pe Twitter, așa că încercați să căutați acolo și să cereți ajutorul dezvoltatorului folosind hashtagul #WordPress.

Când alegeți o temă WordPress sau aveți una creată pentru dvs., asigurați-vă că aveți un design receptiv. Acest lucru asigură că toți cei care vizitează site-ul dvs. pe un desktop, tabletă sau dispozitiv mobil vor avea o experiență extraordinară. Google vă va oferi, de asemenea, un mic sigiliu de aprobare în căutare de căutare mobilă.

Asigurați-vă că pentru a vizita ghidul nostru de a alege o mare temă WordPress pentru site-ul dvs. pentru mai multe informații despre această parte a începe site-ul dvs. WordPress.

Deci, cât de mult costă un site web?

După cum puteți vedea, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când se determină cât de mult va costa un site web. Dacă nu sunteți atât de sigur de a vă rula mâneci și de a face lucruri pe cont propriu, puteți citi despre costurile site-urilor personalizate WordPress pentru a obține o idee despre cât de mult va costa un site personalizat.

Pe de altă parte, dacă sunteți în continuare gata să începeți să jucați cu un pic de cod sau să aflați cum să obțineți unele pluginuri și o temă pentru a lucra așa cum aveți nevoie de ele, puteți să vă salvați destul de mulți bani.

Când alegeți serviciile potrivite de la început, WordPress nu trebuie să fie un efort costisitor. Cu cele mai multe lucruri, cum ar fi desenele și pluginurile, puteți să începeți gratuit și să lucrați în sus. Dacă investiți în lucrurile potrivite, cum ar fi un nume de domeniu excelent, o companie de găzduire web și un plan de întreținere, veți fi pe cale să creați un site web de succes, fără a fi nevoie să faceți prea mult din partea tehnică. Acum, pentru moment, ați așteptat cu toții: Cât costă un site web, într-adevăr?

Solicitati o oferta de pret aici